Over Dubex

DUBEX is fabrikant van spuitmachines voor de landbouw. DUBEX machines kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij kwaliteit voorop staat. Bij DUBEX wordt bij het ontwikkelen, produceren en verkopen van spuitmachines gewerkt volgens een kwaliteitssysteem gebaseerd op NEN-ISO 9001.

De goede kwaliteit wordt gewaarborgd door het produceren met kwalitatief goede machines en door goed doordachte ontwerpen. We maken zoveel mogelijk gebruik van gestraald staal, dat wordt voorzien van poederlak. Het poederlak procede geeft de best mogelijke bescherming tegen mechanische en chemische belasting. Om corrosie te voorkomen wordt verder zoveel mogelijk kunststof en roestvaststaal toegepast.

Wij staan bekend om onze goede service en onderdelen- voorziening.

Bestelde onderdelen zijn meestal de volgende dag al op plaats van bestemming. Om u zo goed mogelijk te kunnen voorzien van onderdelen beschikken wij over een zeer uitgebreide voorraad, ook van onderdelen die niet meer op de nieuwste machines worden gebruikt.

DUBEX begon in 1953 met de produktie van spuitmachimnes. Indertijd als familiebedrijf opgericht, wordt DUBEX nu geleid door de derde generatie. Samen met onze klanten hebben wij de ontwikkelingen in de landbouw meegemaakt.

Deze ruime ervaring maakt dat we een goede naam hebben hoog te houden. De huidige generatie machines voldoet aan wensen en eisen zoals die tegenwoordig gesteld worden.

De constante groei van DUBEX en het steeds groter worden van de machines betekende dat DUBEX in 2e Exloërmond uit de beschikbare ruimte groeide. In januari 1997 is Dubex verhuisd naar Stadskanaal. Door deze verhuizing werd de produktieoppervlakte vergroot van 4000 naar 12000 m2.